Luxe groepsaccommodatie Le Passe Partout
Sfeervol overnachten voor groepen

Groepsaccommodatie Le Passe Partout

Dit luxe gastenverblijf biedt slaapgelegenheid voor groepen tot 18 personen. De accommodatie is gebouwd in de voormalige stallen van een 150 jaar oude Limburgse hoeve, die landelijk is gelegen in Bemelen precies tussen Maastricht (5km) en Valkenburg (4km). Het interieur van de hoeve is gemaakt met natuurlijke materialen als blauwsteen en hout en is van alle gemakken voorzien. De groepsaccommodatie bestaat uit vijf comfortabele “familie”kamers met ieder een eigen badkamer.

Er is een grote hal met ruime garderobekast en een toiletruimte. Er is een grote complete woonkeuken met gezellige eethoek, een loungehoek een drankenbar. In de loungehoek is een flatscreen televisie, DVD en ipod-dockingsystem aanwezig. Buiten heeft u de beschikking over een groot terras met zitje en een BBQ.
Indeling slaapkamers
Op de begane grond is er één 2-persoonskamer met een douche, wastafel en toilet. Deze kamer is rolstoelvriendelijk. Op de eerste etage zijn er vier 4-persoons kamers, met ieder een doucheruimte met wastafel en een toiletruimte met wastafel. De kamers hebben een vide / entresol met twee 1-persoons boxspring bedden laag en met nog twee 1-persoons boxspringbedden hoog. Alle slaapkamers hebben een televisie. 

Tips & Activiteiten!

Samen iets actiefs doen!

Groepsaccommodatie Le Passe Partout is tevens uw startlocatie voor;

Quadtocht door het Mergelland, jeepsafari, dropping met amerikaanse legertruck, steptocht, tandemtocht, mountainbiketocht, electrische groenfietstocht, scootertocht of vespatour.